De Peuterclub Juf

Hoi, mijn naam is Djarna.
33 Lentes jong en samen met mijn man, kinderen en hond woon en werk ik in IJsselstein. Mijn kinderen zijn 10, 7, 6 en 3 jaar oud. De oudste 3 zijn meisjes, en de jongste, mijn eigen eigenwijze peuter is een jongetje. Voor ik verder ga neem ik je even een stukje mee terug in de tijd voor een ‘wie is die peuterclub juf nou eigenlijk’ stukje. 

Tot ongeveer 2 jaar terug werkte ik 3 dagen in de week in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ik hield alle ballen hoog. Teveel ballen naar mijn zin en veel te hoog. Dit wilde ik anders. Ik wilde meer aanwezig zijn bij en genieten van mijn kinderen. Ik nam ontslag. Dit was best moeilijk want ik had het er erg naar mijn zin.

Het bleek een ontzettend fijne en goede keuze te zijn geweest. Na ongeveer een jaar volledig thuis begon ik na te denken wat ik wilde doen in de toekomst. Ik wilde er in de middag blijven zijn voor mijn kinderen. Maar ik miste ook een stukje wat echt alleen voor mij is, waar ik even iets anders kan zijn als moeder, vrouw van en chef huishouden. 

Tijdens dit proces kwam ik met mijn jongste bij de kunstspeelplaats. Daar begon het al vrij snel te kriebelen dat ik zoiets opstarten ook wel heel erg tof zou vinden. Het toeval, of misschien wel helemaal geen toeval, wilde dat de kunstspeelplaats ging stoppen. Een bijzondere samenloop met een prachtige afloop. 

Ik hoefde niet meer verder te zoeken, ik voelde het, dit ga ik doen. Razend enthousiast ben ik plannen gaan maken. Ik ging dit echt doen!! 

Het is mijn missie om de creativiteit en sensorische integratie al op jonge leeftijd te stimuleren op een vrije, creatieve en ontspannende manier. Daarbij richt ik me vooral op het proces en niet op het resultaat. 

Nu mijn jongste kind 3 jaar is, heb ik de rust en tijd gevonden om te doen waar ik zo gelukkig van word. De meest fantastische doelgroep ooit begeleiden in hun creatieve proces, kennis laten maken met sensorisch spel, de ouders een stukje rust en ontspanning geven.
Maar bovenaan staat toch echt het maken van PLEZIER EN HERINNERINGEN! We maken plezier, kunst & vieze handjes 

Scroll naar boven